Binnen- en buitenreclame

Vlaggen, spandoeken of banieren voor uw bedrijf, vereniging of evenement zijn hét communicatiemiddel bij uitstek. Omdat deze altijd in beweging zijn trekt deze reclamevorm daardoor al op grote afstand de aandacht van voorbijgangers. Voorzien van uw bedrijfsnaam en logo zijn vlaggen, spandoeken of banieren krachtige, fleurige reclamedragers.Of u nu op zoek bent naar beachflags, gevelvlaggen, kioskvlaggen of buitenbanieren… Ik help u graag verder! Om u volledig te ontzorgen kan Hunter salespromotion indien gewenst tevens de benodigde standaarden en accessoires voor u leveren.  

Vlaggen

Een vlag is promotie met maximaal bereik. Een vlag met uw logo staat niet alleen professioneel, hij zorgt bovendien voor maximale herkenbaarheid tegen een zeer betaalbare prijs. Klanten zullen u sneller vinden met een vlag op of voor uw bedrijf. Een gepersonaliseerde vlag springt er uit zodat u verzekerd bent van maximale aandacht bij een evenement!  

Spandoeken

Een spandoek is hét communicatiemiddel om een kortingsactie, spaaractie, evenement of opening aan te kondigen. Met een spandoek bereikt u uw doelgroep altijd op een effectieve wijze. Hunter salespromotion kan u voorzien in prachtige steigerdoeken, hekwerkdoeken of een spandoek voor een hangend frame!