Over ons

Mijn naam is Rianne de Vin-de Jager. Afkomstig uit een ondernemersgezin, valt de appel niet ver van de boom. Sinds 2006 houd ik me op zakelijk gebied bezig met relatiegeschenken in de breedste zin van het woord. Vanaf 2016 is ook binnen- en buitenreclame onderdeel van mijn expertise geworden.  Al jaren adviseer, ontwikkel en verkoop ik promotionele artikelen, relatiegeschenken en promotionele concepten. Communicatie en creativiteit zijn voor mij belangrijke begrippen.

Steeds meer groeide het besef dat door persoonlijk contact en elkaar echt kennen de beste resultaten worden bereikt. Vanuit deze gedachte startte ik Hunter salespromotion om u met uw eigen wensen, visie en budget te helpen uw bedrijf blijvend onder de aandacht te brengen van klanten en prospects.

Hebben we elkaar eenmaal gesproken is dat voor mij de basis om te zoeken naar een unieke en bij u passende promotie. Maar ook blijf ik u uiteraard informeren als ik iets tegenkom waarvan ik denk dat dit bij uw doelstelling past.  Ook voor speciale gelegenheden zoals jubilea, bedrijfsevenementen, acties en feestdagen bied ik u oplossingen op maat, indien gewenst buiten het standaardassortiment. Het resultaat is dat u altijd iets weg geeft met de uitstraling die bij u past!